ECHIPA NOASTRĂ

Având un grad ridicat de senioritate, echipa noastră include consultanți fiscali cu o vastă experiență în toate zonele fiscalității.

Echipa noastră de management este alcătuită din:

Alexandru Cristea este este Partener în cadrul Țuca Zbârcea & Asociații Tax SRL.

Lucrând anterior la Deloitte și PricewatehouseCoopers, Alexandru are peste 17 ani de experiență concentrându-se în principal pe impozitarea indirectă. Are cunoștințe vaste în planificarea fiscală, precum și în reviziile de TVA și accize. El a asistat clienți importanți locali și multinaționali dintr-o gamă largă de industrii, în special energie, finanțe și FMCG.

Alexandru a făcut parte din programul PHARE pentru implementarea legislației românești armonizate privind TVA, fiind implicat în procesul de elaborare a legislației, precum și în organizarea de sesiuni de instruire pentru profesioniști din Ministerul Finanțelor. De asemenea, a gestionat în mod activ proiecte de pre-aderare și post-aderare, constând în mapări, implementări ERP și sesiuni de training axate pe diferite industrii pentru companii de top din România.

Alexandru a prezentat la diferite conferințe și seminarii fiscale și joacă un rol continuu în grupurile fiscale ale AmCham / Foreign Investors Council (FIC) pentru modernizarea legislației fiscale, precum și în discuțiile cu Ministerul Finanțelor.

Alexandru este consultant fiscal certificat și deține o diplomă MBA în Finanțe.

E-mail:
alexandru.cristea@tuca.ro